Nieuws, facts en fun

Nog meer inspiratie voor jou..

Is de huidige kantorenmarkt gedoemd tot leegstand?

Nu de versoepelingen worden doorgevoerd staan we met de kantorenmarkt voor een keuzemoment. Hoe ziet werken in het nieuwe normaal eruit en past het huidige kantoor daarbij? Het RIVM-advies is onveranderd, werk zoveel mogelijk thuis. Maar wat is de ideale verhouding tussen thuis en op kantoor werken? Velen willen fysiek connected blijven en kantoren zullenMeer lezen over “Is de huidige kantorenmarkt gedoemd tot leegstand?”

Het kabinet waarschuwt iedereen, ook de vastgoedsector: adapt or die!

Met het noodpakket 2.0 helpt het kabinet bedrijven nog eens drie maanden verder. Een oplossing die voor een hoop bedrijven ten goede komt maar er zat wel een duidelijke waarschuwing bij. Die waarschuwing had betrekking op het aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid. ‘Het heeft geen zin alles in stand te houden’, waarschuwt minister Wiebes. MetMeer lezen over “Het kabinet waarschuwt iedereen, ook de vastgoedsector: adapt or die!”

Elke dag het verschil willen maken en onszelf blijven uitdagen met als doel een duurzame economie.

De vastgoedsector maakte het afgelopen jaar kennis met Dapple. Dapple, wat bestaat uit een jong team, heeft grootse plannen voor de vastgoedsector en is vastberaden om de sector in beweging te brengen voor een duurzame (circulaire) economie. Ze vierden vorige maand hun eerste verjaardagsfeestje en proostte op het nieuwe jaar. Maar van waaruit is DappleMeer lezen over “Elke dag het verschil willen maken en onszelf blijven uitdagen met als doel een duurzame economie.”

Dapple. Validate real estate for a sustainable economy.

© Copyright 2020 Dapple | Ontwerp en realisatie Dapple | Privacyverklaring | Disclaimer