Oké, dus we hebben geen glazen bol. Maar wel heel veel kennis als het gaat om wat de invloed van Dapple helpt je een compleet beeld te krijgen van de beheerkosten van duurzaam en circulair vastgoed. Dit betekent dat ons Life Cycle Costing model (LCC) verder gaat dan de reguliere inzichten van de levensduur van vastgoed. Met ons advies bespaar je kosten op de lange termijn, realiseer je de hoogste waardeontwikkeling en kies je voor duurzaam investeren met impact.

Duurzaam investeren

Met een intakegesprek brengen onze specialisten jouw wensen in kaart en werken diverse duurzame en/of circulaire scenario’s voor je uit. Hiermee kan jij gedurende de gehele levensduur van vastgoed de juiste keuze op de juiste momenten maken. Bijvoorbeeld bij de ontwerpfase, zoals het gebruik van materiaal, techniek, technologie of energie. Maar ook tijdens het bouw- of renovatiemomenten van bestaand vastgoed. Ook in deze fases kan Dapple je adviseren om het verschil te maken met circulair en duurzaam vastgoed.

LCC: de verwachten adaptiviteit en circulaire exploitatiekosten

De LCC van Dapple kijkt dus veel verder dan alleen de stichtingskosten van vastgoed. Ook de verwachten adaptiviteit en circulaire exploitatiekosten van vastgoed worden meegenomen. Denk aan duurzaam beheer en onderhoud, energieverbruik, CAPEX of schoonmaak. Kortom we maken de totale relevante levensduurkosten van vastgoed voor jou inzichtelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om een Total Cost of Ownership (TCO) te berekening te maken.

Jouw voordeel?

Met de LCC van Dapple ben je instaat om de juiste circulaire en duurzame keuzes te maken voor vastgoed. Hoe? Door een blik te geven in de toekomst van vastgoed. Een goed beeld van de onderhouds- en beheerkosten zorgen ook bij het investeren in vastgoed voor grote waarde.

Voor wie?

Dapple rekent scenario’s door voor woningcorporaties, vve’s, overheden, zorginstelling, bouwbedrijven, vastgoedbeheerders en ontwikkelaars. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als bij renovatie, verbouwing en herbestemming van vastgoed.