“Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderen” – Darwin

Wie zijn vastgoed duurzaam wil waarderen raakt al snel verstrikt in een complexe wereld van keuzemogelijkheden en terminologieën. Daarnaast krijgen wij vaak te horen dat verduurzamen van vastgoed alleen maar geld kost, in plaats van dat het geld oplevert. Maar is dat anno 2020 nog terecht?

Hoe meer inzicht je krijgt in financiële en duurzame prestaties van vastgoed, des te beter je kan anticiperen op de toekomst. Veel partijen hebben alleen de middelen om naar vandaag te kijken en verder kijken lijkt te moeilijk of complex. Hierdoor is er onvoldoende grip op vastgoed op de lange termijn. Dit zorgt voor financiële risico’s en onaangename verassingen op het gebied van duurzaamheid (Paris Proof). Dapple helpt je bij het kijken naar de toekomst. Bij elk soort vastgoed en tijdens alle fases. Zo hoef je niet te gokken over de toekomst van je vastgoed, maar weet je wat je te wachten staat!

Hoe we dat doen?

We hebben een product ontwikkeld dat door modelberekeningen advies en inzicht geeft op de toekomstscenario’s van vastgoed; de Future Value Screening. We maken gebruik van technologie, data en AI (Artificial Intelligence) waardoor we jou kunnen helpen met complexe doorberekeningen. Deze inzichten en forecasting vormen een advies wat wordt toegepast bij het concreet en haalbaar maken van de levensvatbaarheid van vastgoed op lange termijn. Hierdoor is een asset beter exploitabel, rendabel én draagt het in positieve zin bij aan het risico-rendementsprofiel. We houden meteen rekening met alle toekomstige ontwikkelingen van bijvoorbeeld adaptiviteit, circulariteit en duurzaamheid.

Simpel gezegd: we voorkomen dat je verlies lijdt op duurzaam vastgoed.

Onze opdrachtgevers?

Eigenlijk alle organisaties die een stevige, duurzame en financiële basis willen leggen onder hun vastgoed en investeringsbeslissingen. En niet onbelangrijk, de Future Value Screening bieden wij aan voor een vast bedrag van € 4.495,- excl. btw. Advies in een product, dus geen verrassingen maar transparantie en duidelijkheid.

Maar wanneer pas je de Future Value Screening toe?

Zie hieronder de onderwerpen en situaties waarin de screening wordt toegepast. Meer weten? Download dan de brochure!