Je weet dat onderhoud aan vastgoed van groot belang is. Maar je wilt wel de juiste keuzes maken. Keuzes die duurzaam zijn maar ook passen bij de financiële situatie. Dapple kan je hierbij helpen door het opstellen van een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP). We maken daarbij niet alleen voor jou een begroting van het onderhoud op de lange termijn maar kunnen daarbij ook specifiek rekening houden met duurzaamheid en circulariteit van vastgoed.

Met de keuze van een DMJOP van Dapple rekenen we exact voor jou uit welke kostenbesparingen er mogelijk zijn voor vastgoed. Bijvoorbeeld omdat vastgoed moet worden verduurzaamd door een andere energiebron of omdat er wordt nagedacht over de keuze van een duurzame gevel die wordt afgenomen as a service. Daarnaast kan Dapple ook adviseren over aanvullende investeringen zoals duurzame installaties of toepassing van materialen en natuurlijk welke energiebesparing daar tegenover staat. Tot slot heeft Dapple de expertise om quick wins van vastgoed identificeren. Dit betekent dat we inzichtelijk welke kansen er zijn om met kleine investeringen die binnen 1 jaar kunnen worden terugverdiend mogelijkheden realiseren om zowel exploitatiekosten als energie kunnen besparen.

Jouw voordeel?

Een DMJOP van Dapple verzekert jou niet alleen van lagere exploitatie- en energiekosten maar stelt je ook instaat om een prettiger verblijf- een werkklimaat waarin je meteen de levensduur van vastgoed verlengt.

Voor wie?

Dapple rekent scenario’s door voor woningcorporaties, VvE’s, overheden, zorginstelling, bouwbedrijven, vastgoedbeheerders en ontwikkelaars. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als bij renovatie, verbouwing en herbestemming van vastgoed.