Een duurzame economie met circulair vastgoed. Groene investeringskansen tegen een hogere toekomst (markt)waarde laten renderen als resultaat. Naast er iedere dag keihard aan te werken praten we er ook heel graag over.

En als je dan door Wouter Truffino wordt uitgenodigd om te vertellen over de nieuwe propositie van Dapple dan ben je, voordat je het weet, vol enthousiasme 45 minuten aan het vertellen hierover!

Maar goed. Voor als je dus een keer in de auto zit, tijdens je lunch-wandeling of als je gewoon nieuwsgierig bent: de podcast met Holland ConTech & PropTech staat nú online. Zeker de moeite waard om te luisteren als je wil weten hoe wij vastgoed waarderen vanuit een duurzaamheidsperspectief zodat zelfs in onzekere tijden jouw vastgoed beter kan renderen!

De podcast kan je ook vinden op Spotify of is te vinden via:
➡️ Soundcloud = https://lnkd.in/gryYSSn